Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Házszámok


 

Az utcatáblákhoz hasonlóan a házszámok is polisztirolból készülnek, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
Ezek a házszámok a házszámtábláinkba illeszthetőek! Használhatja önálló házszámként, de arra kifejezetten ajánljuk az Önálló házszámainkat

Tegye egyedivé házát! 

Szeretné, ha az Ön háza kitűnne az utcában a többi közül? Ön is szereti, ha olyan egyedi dolgokat birtokol, amelyek nem jönnek szembe Önnel az utcán? Mi most egy eredeti ötletet kínálunk Önnek: rendeljen egyedi házszámot és tűnjön ki a tömegből! 

Miért elégedne meg a régi házszámával, ha választhat olyat is, amilyet elképzelt? Ne habozzon és forduljon hozzánk akkor is, ha a ház száma már megsínylette az időjárás viszontagságait, kopott és nehezen felismerhető. 

Vállalkozásunk kül- és beltéri épületdekorációs kiegészítőket kínál széles választékban. Díszítse ingatlanját a mi termékeinkkel és tegye otthonát olyanná, amilyennek megálmodta. Ne elégedjen meg azzal, ami van, fedezze fel a kínálkozó lehetőségeket! 

Az általunk gyártott házszámok és házszámtáblák olyan különleges polisztirol anyagból készülnek, amely lehetővé teszi, hogy Önnek sokáig ne kelljen foglalkoznia a házszáma lecserélésével. A polisztirol ellenállóságának köszönhetően nincs többé rozsda, kopottság vagy repedezettség. 

Válasszon minket és mi garantáljuk, hogy a tőlünk vásárolt díszítő elemek nemcsak esztétikusak, hanem tartósak is lesznek! Dekoráljon a BEN-SI KER Bt.-vel!

 

A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

 

Házszámok

Rendezés:
Nézet: