Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási és fizetési információk

ÁTMENETILEG A POSTAI UTÁNVÉTES FIZETÉSI MÓD SZÜNETEL!

CSAK BANKI ÁTUTALÁS UTÁN POSTÁZUNK!

A MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE UTÁN, A MEGADOTT E-MAIL CÍMRE FOGJUK KÜLDENI AZ UTALÁSHOZ SZÜKSÉGES ADATOKAT!

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

     

 

 

 

 

A küldemények kézbesítését, a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálata végzi. Feladástól számított 2 munkanapon belül szállítják ki csomagját, munkanapokon 8-17 óra között.

 

Egy adott termék várható szállítási ideje, a termék mellett van feltüntetve.

 

Kérjük, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet, telefonszámot (akár munkahelyi) adjon meg, ahol ebben az idősávban át tudja venni a csomagot. Ha különleges kérése van a szállítással kapcsolatban (pl. 14 óra utáni kézbesítés vagy kézbesítés előtt telefonon hívni),a megjegyzés rovatba írja be, amit a csomagon feltüntetünk.

 

Ha nem tud olyan címet megadni, ahol ebben az idő intervallumban (8-17 óráig) tartózkodik, akkor javasoljuk a Posta Pont szállítás választását, ahol megrendeléskor kiválaszthatja, hogy melyik magyarországi postára kéri a kézbesítést.

 

Amennyiben sikertelen az első kézbesítés, a futár másodjára is megkísérli a kézbesítést, ha akkor sem sikerül átvenni a csomagot, további 5 napig megőrzik a postán.

 

*Ha a csomag nem kerül átvételre, az visszaérkezik hozzánk, így cégünket terheli az oda-vissza postaköltség. Ebben az esetben a megrendelő, egy úgy nevezett "fekete listára" kerül rendszerünkben, ami azt jelenti, hogy ha újra szeretne rendelni, az előző át nem vett csomag oda-vissza postaköltségét is kifizeti az aktuális megrendelésével (előre utalással). Amennyiben nem vállalja ezt a terhet, úgy részére nem áll módunkban újabb csomagot küldeni.*

 

Szállítási díjak:

15.000-ig:  2950- forint

15.001 és 30.000 forint között:  4950- forint

30.001 és 60.000 forint között:  6950- forint

60.000- forint fölötti megrendelés esetén a szállítás ingyenes!

Magyarországon kívüli szállításról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

Amennyiben sürgősségi (1 munkanapos) postázást szeretne kérni, úgy a kosárban a megjegyezés rovatban tüntesse fel. Az 1 napos postázás felára: + 800 forint.

 

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás (MPL futárszolgálattal)
  • MPL Posta Pont (személyes átvétel)
  • személyes átvétel üzletünkben (előre egyeztetett időpontban)

 

Fizetési módok:

  • banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
  • FELFÜGGESZTVE!!utánvét - (készpénzes vagy bankkártyás fizetés házhoz szállítás esetén, a küldemény átvételekor a Magyar Posta futárszolgálat munkatársának)
  • FELFÜGGESZTVE!!Fizetés egy Ön által kiválasztott Posta Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni.)
  • készpénz - (üzletünkben egy előre egyeztetett időpontban)

 

Kiegészítő információ:

Abban az esetben ha, mennyezetlapot és beltéri díszlécet is vásárol, 2 dobozba tudjuk csomagolni a megrendelését. Ez esetben is az értékhatárokhoz megadott szállítási költség érvényesül, nem számoljuk fel kétszer a díjat.