Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási és fizetési információk

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy termékeink tulajdonságaiból adódóan csomagjainkat a törékeny valamint a terjedelmes címkével is el kell látnunk!

Szállítási díjaink ezek figyelembe vételével kerültek kialakításra. Megértésüket köszönjük!

A postán maradó csomagokat, súlyhatáronként - 200 forinttal kevesebbért postázzuk.

Szállítási díjak:

0 - 2kg között: 4500- forint 
2,1 - 5kg között: 5500- forint
5,1 - 10kg között: 6500- forint
10,1 - 15kg között: 7500- forint
15,1 - 20kg között: 8500- forint
20,1 - 30kg között: 10500- forint
30,1 - 40kg között: 15500- forint
40,1 - 50kg között: 27000- forint
50,1 - 60kg között: 32000- forint
60,1 - 70kg között: 36000- forint

70kg felett vagy a Magyarországon kívüli szállításról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

A küldemények kézbesítését, a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálata végzi. Feladástól számított 2 munkanapon belül szállítják ki csomagját, munkanapokon 8-17 óra között.

 

Egy adott termék várható szállítási ideje, a termék mellett van feltüntetve.

 

Kérjük, hogy rendeléskor olyan kiszállítási címet, telefonszámot (akár munkahelyi) adjon meg, ahol ebben az idősávban át tudja venni a csomagot. Ha különleges kérése van a szállítással kapcsolatban (pl. 14 óra utáni kézbesítés vagy kézbesítés előtt telefonon hívni),a megjegyzés rovatba írja be, amit a csomagon feltüntetünk.

 

Ha nem tud olyan címet megadni, ahol ebben az idő intervallumban (8-17 óráig) tartózkodik, akkor javasoljuk a Posta Pont szállítás választását, ahol megrendeléskor kiválaszthatja, hogy melyik magyarországi postára kéri a kézbesítést. Súlyhatáronként -150ft a feladási díja.

 

Amennyiben sikertelen az első kézbesítés, a futár másodjára is megkísérli a kézbesítést, ha akkor sem sikerül átvenni a csomagot, további 5 napig megőrzik a postán.

 

*Ha a csomag nem kerül átvételre, az visszaérkezik hozzánk, így cégünket terheli az oda-vissza postaköltség. Ebben az esetben a megrendelő, egy úgy nevezett "fekete listára" kerül rendszerünkben, ami azt jelenti, hogy ha újra szeretne rendelni, az előző át nem vett csomag oda-vissza postaköltségét is kifizeti az aktuális megrendelésével (előre utalással). Amennyiben nem vállalja ezt a terhet, úgy részére nem áll módunkban újabb csomagot küldeni.*

 

Amennyiben sürgősségi (1 munkanapos) postázást szeretne kérni, úgy a kosárban a megjegyezés rovatban tüntesse fel. Az 1 napos postázás felára: + 400 forint.

     

 

 

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás (MPL futárszolgálattal)
  • MPL Posta Pont (személyes átvétel)
  • személyes átvétel üzletünkben 

 

Fizetési módok:

  • banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
  • utánvét - (készpénzes vagy bankkártyás fizetés házhoz szállítás esetén, a küldemény átvételekor a Magyar Posta futárszolgálat munkatársának)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Posta Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni.)
  • készpénz - üzletünkben (bankkártyás fizetésre nincs lehetőség)