Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Lámpasziget

 

Ez a hazánkban még kevéssé ismert megoldás, forradalmasítja az álmennyezet design világát. 

Egy zseniális és esztétikus megoldás, amit saját kezűleg, szakember nélkül tudunk megvalósítani. Elkészíthetjük új szemkápráztató lámpaszigetünket akár 15 perc alatt!

Nem túlzás a szemkápráztató, hiszen komoly világítás is kerülhet bele.

        

Ha esztétikai igényünket nem elégítette volna ki a mennyezetlapok világa, vagy ha szeretnénk a felhelyezett mennyezetlapokhoz valami igazán trendi megvilágítást készíteni, akkor a lámpasziget a legjobb választás.

 

A legújabb lámpasziget megoldásunk, izgalmas és exkluzív megjelenést biztosít otthonába, amit rejtett fényhatásokkal tehet egyedivé. 49,5 x 49,5 cm méretű, tehát akkora mint egy mennyezetlap, így nyugodtan a lámpasziget köré építhetjük a megvásárolt álmennyezeti lapokat, ezáltal egységes hatást érhetünk el!

          

Kiviteltől függően, led spot lámpát és led szalagot is szerelhet a lámpaszigetekbe. A led spot lámpák helye nincs előre kialakítva, hogy igénye szerint alakíthassa a lámpasziget megjelenését. A led szalagos lámpaszigeteknek, biztosítva van a nút, ahová a szalagot kell helyezni.

 

Csak és kizárólag LED-es fényforrást használjunk a világítás kivitelezéséhez!
Halogén izzót tilos, mert a hőtől megolvadhat a polisztirol hab.

A LED szalagok nagyon minimális hőt termelnek, ezért a díszlécet nem károsítja, nem kell aggódnia, hogy elolvad, meggyullad.

Ezeket a komplett előre gyártott, kész formájú lámpasziget elemeket, egyszerűen csak fel kell ragasztanunk a kívánt mennyezeti területre, belehelyezve a led szalagot és a led spot lámpákat! Oldószer mentes festékkel, a kívánt színre festhetjük!

 

Polisztirol alapanyagból készülnek, ezért az átvilágítás megakadályozására alu szalagot kell használnunk. Ha nem használunk alu szalagot, akkor egy fényzáró réteget kell képeznünk a felületen, a legegyszerűbb ha átkenjük fekete (vagy nagyon sötét) sűrű festékkel, ezáltal megvédve, hogy ne világítson át a díszlécen a led szalagunk. A száradását követően a kívánt színre festhető, oldószer mentes festékkel.


 

Tekintse meg választékunkat, válogasson kedvére, találja meg az Önnek legmegfelelőbb kivitelt!

Egyedi elképzeléseit megvalósítjuk, gyártható más alakzatban és méretben is!

 
 
A feltüntetett árak, bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
Rendezés:
Nézet: