Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Látványkandallók


Látványkandallók

A meleg, családi otthon egyik elengedhetetlen kelléke a kandalló. A pattogó tűz látványa egy hideg téli estén, szívet, lelket melengető érzés. Látványkandallóinkkal ezt az érzést szeretnénk felébreszteni. 

A látványkandallókról bővebben 

Ki ne álmodozott volna arról, hogy hideg téli estéken szerettei körében élvezi a kandalló melegét és a pattogó tűz hangját. Napjainkban nagy sikernek örvendenek a látványkandallók, melyek számos kivitelben kaphatóak. 

látványkandalló kerete polisztirolból készült díszítőelem, amely így gyönyörű és hangulatos berendezéssé teszi a kandallót. Cégünk többféle elegáns kivitelben gyárt látványkandalló elemeket, melyek kivitelezése csak az Ön fantáziáján múlik. A díszítőelemeket úgy terveztük meg, hogy a szabványos látványtűztér méreteinek megfeleljen, azonban ha bármi eltérés adódna, cégünk megoldást talál erre. 

A beépíthető tűztér lehet például elektromos vagy gázüzemű, valamint számos funkcióval rendelkezhet. Kérje szakember segítségét, hogy az Önnek legmegfelelőbb kivitelt választhassa! 

Ha szeretné otthonát hangulatossá és elegánssá varázsolni egy látványkandallóval, forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink minőségi munkájával és a kedvező árainkkal Ön is elégedett lesz! 


Polisztirolól készült, fűtésre nem alkalmas díszítőelem, amely hangulatos kiegészítője lehet lakásunknak. Szabványos látvány tűztér pont belefér, eltérés esetén találunk megoldást. Felülete homokszínű, kőhatású, kemény, többrétegű bevonat. Teljes befoglaló méretei:
Szélessége: 120 cm
Magassága: 110 cm
Mélysége: 29 cm         

A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Rendezés:
Nézet:

Nincs ötlete, mivel dobhatná fel a kandallót?                                                                                                                                       

Részletekért kattintson!