Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Boltívek

Boltívek díszítése


 

Szögletes átjáróból boltívSzögletes átjárónkat különösebb átépítés nélkül boltívessé varázsolhatjuk. Elég lehet ennyi és már más hangulatúvá változtathatja lakása bejáratát, folyosóit, átjáróit. Már meglévő boltívére is készítünk díszítő elemeket. Bármelyik mintás díszlécből készítünk íves változatot, az Ön igényének megfelelően. 
 

Épületdíszítés boltívekkel


Léteznek olyan épületdekorációs megoldások, melyek rendkívül egyszerűek, mégis igazán különleges hangulatot képesek kölcsönözni otthonának. Jellegzetes képviselői az említett kategóriának a boltívek. Kialakításuk rendkívül egyszerű, minimális beavatkozással a szögletes átjárók is boltívvé alakíthatók. 

boltívekről egyeseknek talán a régi típusú épületek juthatnak eszébe. Alkalmazásuk azonban egyáltalán nem számít elavultnak. A modern építészetben is gyakran használnak boltíveket, hiszen népszerűségük a mai napig töretlen. 

Amikor boltívek kiépítéséről beszélünk, nem arra kell gondolni, hogy a lakás vagy ház minden egyes ablakát, ajtaját és átjáróját ívessé változtatjuk. Néha elég egyetlen boltív ahhoz, hogy megtörje a szokványos, szögletes felületek által teremtett hangulatot. 

Rendezés:
Nézet: