Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Rozetta

Általában kör alakú, de más formában is előforduló, díszes felületi mintával ellátott oldalfali vagy mennyezeti díszek, melyekkel a csillárok alapjait szokták díszíteni. A rozetta közepét kivágják, hogy azon keresztül a világítótesthez szükséges áramot át lehessen vezetni, majd ezt a lyukat a csillár szerelvénytakaró dobozával eltakarják.

A rozettákról bővebben 

A rozetta, mint építészeti és díszítő forma a román kortól vált jelentőssé, ahol kezdetben rózsaablakként jelent meg a templomok homlokzati díszeként. Az idők során azonban már nem csak mint díszes fényforrás, hanem önálló térbeli plasztikus épületdíszítési eszközként is szerepet kapott. Belső és külső terekben egyaránt alkalmazták a rozettákat a falakon és mennyezeteken is. Egyes korok stílusai mindig alakítottak a mintákon egy keveset, visszanyúltak az antik világ letisztult mintavilágához vagy a romantika túláradó díszeihez. Napjainkban közkedvelt és elegáns éke lehet otthonunknak. 

A felhelyezés egyszerű és gyors, a rozetta festhető és kombinálható más díszelemekkel. Számos méretű és mintájú rozettákat kínálunk, melyek között mindenki megtalálhatja az ízlésének és otthona stílusának leginkább megfelelő darabot. 

Ha egyedivé és kifinomulttá varázsolná otthonát, tekintse meg rozetta kínálatunkat és kérdéseivel forduljon szakembereinkhez, akik készséggel állnak rendelkezésére! 

A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Rendezés:
Nézet: